Bioenergi Luleå

Från direktverkande el

Har du direktverkande el och vill byta till pellets väljer du själv hur mycket du vill investera i ditt nya värmesystem.

”Stora paketet” innebär att du installerar ett nytt vattenburet värmesystem och köper en ny pelletspanna och skorsten. Då får du ett värmesystem som maximalt utnyttjar alla fördelar med pellets; att det är billigt, miljövänligt och driftsäkert.

Det är även möjligt att välja ”lilla paketet” som består av en pelletskamin. Den lösningen kräver ingen ny rördragning. Pelletskaminen kan inte ersätta el helt och hållet, men har ändå kapacitet att bli hela husets främsta värmekälla och minskar elförbrukningen avsevärt. 
 
Vid konvertering tecknar du ett 2-årigt bränsleavtal med oss och låser då dagens pelletspris i två år (gäller i Norrbotten och Västerbotten), samtidigt som du får förmånliga priser på en pelletsinstallation via vår samarbetspartner Swebo Bioenergy.

Om du vill veta mer om hur du byter till pelletsuppvärmning fyller du i nedanstående uppgifter så ser vi till att vår samarbetspartner kontaktar dig så fort som möjligt.     

Bioenergi i Luleå AB. Uddebovägen 5. Box 50100, 973 23 Luleå.
Luleå Energi-koncernens kundservice: 0920-264400. Pelletsbeställningar SCA BIONORR: 0611-24426.